Bianca Rus, un nou iubit. Și-a făcut relația publică. Cine este bărbatul
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bianca Rus a făcut publică reația și identitatea noului său iubit.

Bianca Rus s-a transformat total. După mai mult timp în care fanii artistei au fost nevoiți să aștepte cu sufletul la gură, iată că inevitabilul s-a produs, iar Bianca Rus a făcut publică identitatea noului său iubit.

Într-o postare pe Facebook, Bianca Rus a recunoscut că se iubește cu Stefan Farrell, un bărbat din Cluj, care activează în lumea modei. Cei doi au postat în același timp că sunt într-o relație, iar fanii i-au complimentat pe loc, urându-le o relație cât mai frumoasă și mai trainică, citează romaniatv.net.

Ce a scris bărbatul pe Facebook

"Iubirea nu trebuie căutată! Așa cum nu te poți găsi pe tine, dar poți să te schimbi Iubirea este imposibil de găsit, însă poți să te schimbi și să te deschizi pentru o relație. Să devii acea ușă pe care vor intra în sufletul tău sentimentele puternice!", a scris Ștefan Farrell, iubitul Biancăi Rus, pe pagina de Facebook. 

Bianca Rus a divorțat recent de Antonio Luigi Gottschling, bărbaul care a teriorizat-o luni în șir. Artista a devenit o femeie liberă cu puțin timp înainte de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel