Bibliotecara dată dispărută a fost găsită moartă, între stabilopozi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Anemareea de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Anemareea de la Pixabay
Bibliotecara din Constanța dată dispărută zilele trecute a fost găsită moartă, între stabilopozi. 

Femeia în vârstă de 52 de ani, din Constanța, a fost găsită moartă. Trupul ei a fost descoperit între stabilopozi, în digul din zona Pescărie, sâmbătă dimineața. 

Ea a plecat de acasă pe 17 august, iar o zi mai târziu, familia i-a anunțat dispariția. IPJ Constanța preciza atunci că 'aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în data de 17 august a.c., fără a reveni până în prezent.'

Hainele femeii de 52 de ani au fost găsite pe plaja Malibu, la mal. Zona a fost cercetată de echipele de scafandri și, sâmbătă, 21 august, trupul neînsuflețit a fost descoperit prins între stabilopozi, în digul din zona Pescărie, potrivit Adevărul

Femeia găsită moartă era bibliotecară la Universitatea Ovidius din Constanța.

VEZI ȘI: VIDEO - Reacția unui turist din Costinești, după ce a fost scos din mare de salvamari: Ai grijă că e apa mare

Pericolele de la mare

Există mai multe pericole vara, la mare. Curenții puternici pot trage în larg chiar înotătorii experimentați și puternici. E pericol de înec, dar și de accidentări atunci când valurile se sparg puternic pe plajă și de stabilopozi. Riscul e să suferiți contuzii, leziuni ale măduvei spinării la surferi, etc. Alegeți o plajă cu salvamar, care vă poate spune care sunt condițiile în apă și care vă poate ajuta, la nevoie. DC NEWS a scris în-un articol, publicat în anul 2019, despre pericolele cu care ne putem confrunta vara, cât de grav vă pot afecta sănătatea și cum vă feriți de ele. Articolul complet îl puteți citi AICI

VEZI ȘI: VIDEO - Cine sunt fetele salvamar de pe plajele din România. Turist: M-aș lăsa pe mâinile ei

Incidente din Constanța

- În luna iulie a.c., un turist în vârstă de 36 de ani a fost grav rănit după ce s-a aruncat de pe un dig din Eforie Nord, transmitea Realitatea Plus. Salvamarii au reuşit să îl scoată din mare conștient, dar bărbatul spunea că nu își mai simte picioarele. Turistul s-a urcat pe dig și s-a aruncat de acolo, deși fusese operat recent la coloană. 

- O femeie a căzut în luna iunie de pe faleza Cazinoului din Constanţa, peste stabilopozi, după ce s-ar fi aplecat prea mult peste balustrada de protecţie, prăbuşindu-se în gol de la o înălţime de aproximativ doi metri. Din fericire atunci victima a suferit leziuni uşoare, refuzând să fie transportată la spital.

- În urmă cu 6 ani, tot în iunie, o femeie a fost grav rănită după ce a căzut în gol peste stabilopozi. Balustrada de protecţie de pe faleza Cazinoului din Constanţa, pe care s-a sprijinit pentru a-şi face o fotografie, s-a rupt.

- În anul 2018, un cadavru a fost descoperit pe Plaja 3 Papuci din Constanţa. Trupul neînsufleţit se afla între stabilopozi.

- Tot în urmă cu 3 ani, un bărbat a căzut de pe pe stabilopozii din Portul Constanța. Spre norocul lui, mai mulți scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța se aflau în zonă, la un antrenament. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii lor și au reușit să intervină la timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel