Bilanț COVID-19 în România. Semnal din lumea teatrului. Ce se dorește de fapt / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Directorul artistic al Teatrului de Comedie, Monica Similea, a spus ce își doresc artiștii de la autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Monica Similea a fost întrebată, la DCNews, despre ceea ce își doresc actorii de la autorități, în contextul declarației lui Iohannis privind eforturile care se fac pentru a sprijini lumea teatrului:

„Ne-am dori să nu ne închidă. Acesta este cel mai important lucru și ne temem cumva, având în vedere numărul crescut de cazuri. Personal, nu am auzit de contaminări de la teatru, dar, pe de altă parte, nici nu m-aș arunca să fac diverse declarații pentru că este un domeniu la care nu mă pricep, iar epidemiologii sunt cei mai în măsură să ne spună ce ar trebui să facem.”

„Noi, la teatru, păstrăm toate măsurile de siguranță, termoscanare, nu-i lăsăm să intre dacă au febră, masca este obligatorie, dezinfectarea mâinilor este obligatorie. Din punctul ăsta de vedere, noi reușim să luăm toate măsurile de siguranță pentru a preîntâmpina orice necaz de genul”, a spus Monica Similea.

Interviul complet, AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel