Bitcoin, extindere în România. Moneda ar putea valora 100.000 dolari la finalul anului
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Bitcoin România vrea să își dezvolte portofoliul de clienți din țara noastră, dar și să ajungă la o rețea de 300 de ATM-uri. 

Reprezentanții Bitcoin România, cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede de pe piața locală, vizează să înregistreze 250.000 de clienți până la finalul anului. Este o creștere cu 50.000 de clienți în comparație cu numărul actual, scrie Mediafax. 

Rețea de ATM-uri

De asemenea, compania are în plan să ajungă la o rețea de 300 de ATM-uri în 2021 și vrea să intre pe segmentul ONG-urilor printr-un program pilot desfășurat în perioada pandemiei.

Fondatorii Bitcoin România estimează că moneda virtuală va crește de la o valoare de aproximativ 61.000 de dolari în prezent la un milion de dolari în următorii cinci ani. De asemenea, un Bitcoin ar putea valora 100.000 de dolari la finalul lui 2021.

Program pilot pentru ONG-uri

De asemenea, compania anunță un program pilot care se adresează ONG-urilor. Astfel, Bitcoin Romania lansează un instrument prin care organizațiile non-guvernamentale își pot genera în perioada pandemiei un venit lunar prin operarea unui ATM. Practic, ONG-urile au beneficiile unui partener ATM, dar fără a avea costurile acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel