Black Friday 2020. 5 TRUCURI utile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Black Friday este aproape. Ofertele și anunțurile au început deja, iar anul acesta numărul de cumpărături online va fi mult mai mare. Iată niște trucuri utile pentru reducerile de Black Friday.

Black Friday este tot mai aproape, iar reducerile au început deja să își facă prezența în tot mai multe anunțuri. Iată niște trucuri utile care te ajută să te ghidezi în modul în care faci cumpărături.

1. Cumpără folosind carduri cadou

O modalitate simplă este să faceți cumpărături cu carduri de reducere. Acestea le poți achiziționa de pe mai multe siteuri (de exemplu www.raise.com) și îți poate aduce reduceri substanțiale.

2. Abonează-te la newsletter prin e-mail

Decideți în ce magazine veți face cumpărături. Vizitați site-urile web și înscrieți-vă pentru buletine informative prin e-mail. Este important să faceți acest lucru cu cel puțin două săptămâni înainte de Black Friday. 

3. Prioritizează-ți lista de cumpărături

Când vă faceți lista de cumpărături, ordonați-le mai întâi în funcție de magazin și apoi în funcție de importanță. E bine să începi cu magazinul unde sunt produsele pe care ți le dorești cel mai mult.

4. Să ai un plan de rezervă

Cum numărul de persoane care fac cumpărături este foarte mare, vor exista cazuri în care nu vei mai găsi produsul dorit. Asta înseamnă că trebuie să ai un plan de rezervă. De aceea e bine să cauți același produs pe mai multe site-uri și să le ordonezi în funcție de preț. Dacă îl ratezi undeva, îl poți găsi în altă parte.

5. Cumpără miercurea

Uneori, prețurile de Black Friday nu sunt întotdeauna cele mai reduse. Este posibil ca în zilele de miercuri, în preajma zilei de Black Friday, prețurile să fie mai mici la multe produse, potrivit Clark.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel