Bilete de avion Black Friday 2019. Cele mai ieftine destinaţii la început de 2020
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
avion
avion
Bilete de avion Black Friday 2019 Perioada reducerilor de Black Friday reprezintă cel mai bun moment din an pentru a-ți rezerva viitoarele călătorii. Companiile aeriene aruncă cu oferte la zboruri în stânga și-n dreapta, iar banii sunt întotdeauna mai bine cheltuiți pe experiențe decât pe obiecte.

Bilete de avion Black Friday 2019. Cele mai ieftine zboruri din Bucureşti

Dacă vă rezervaţi bilete de avion de Black Friday pe momondo.ro, aveţi câteva variante low cost pentru city break-uri în cele mai cunoscute destinaţii din lume. Spre exemplu, în perioada 27-31 ianuarie 2020, puteţi cumpăra bilete de avion spre Milano, dus-întors, cu doar 19 euro, în timp ce la Roma şi la Londra se poate ajunge cu doar 20 de euro, după jumătatea lunii februarie. 

Şi destinaţiile exotice sunt accesibile. Un zbor spre Dubai, dus-întors, în perioada 31 martie - 6 aprilie costă 198 de euro de persoană. 

Bilete de avion Black Friday 2019. Zboruri intercontinentale la preţ redus 

Pentru cei care vor să vadă oraşe precum New York, Los Angeles sau New Delhi şi Singapore, companiile aeriene vin în întâmpinare cu super oferte. 

Un bilet de avion dus-întors spre Los Angeles, în perioada 13-28 ianuarie 2020 costă doar 436 de euro, în timp ce spre New York, în perioada  14-28 ianuarie, costă 388 euro. 

Cei care vor să zboare spre India, în perioada 6-15 ianuarie 2020, vor trebui să scoată din buzunare aproximativ 500 de euro, în timp ce spre Manilla, capitala Insulelor Filipine, zborul costă 668 de euro, în perioada 14-28 martie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel