Blestemul familiei Kennedy. Doi membri ai familiei, daţi dispăruţi
Autor: Crişan Andreescu pe 04 apr, 05:53 | Internațional

Maeve Kennedy McKean şi fiul ei Gideon, dați dispăruți

Doi membri ai familiei Kennedy, o nepoată a fostului preşedinte John F. Kennedy şi fiul acesteia au fost daţi dispăruţi vineri, după o plimbare cu canoe, potrivit autorităţilor din Maryland, o altă tragedie a celei mai cunoscute dinastii politice din Statele Unite, informează AFP.

Maeve Kennedy McKean, în vârstă de 40 de ani, şi fiul ei Gideon, în vârstă de 8 ani, nu s-au întors joi dintr-o excursie în Golful Chesapeake, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă Larry Hogan, guvernatorul statului Maryland.

'Începând de ieri seara sunt în curs căutări intense împreună cu poliţia, agenţii de pază şi pompierii', a spus Hogan. Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fiica cea mai mare a fostului ministru al justiţiei Robert Kennedy, ucis în 1968 şi nepoata preşedintelui Kennedy, asasinat în 1963.

Clanul Kennedy, una din familiile importante ale vieţii politice americane, a cunoscut numeroase tragedii. Preşedintele SUA John F. Kennedy (JFK) a fost asasinat la Dallas pe 22 noiembrie 1963. În iunie 1968, fratele său mai mic Robert, aflat într-o poziţie bună pentru a câştiga alegerile primarele din cadrul Partidului Democrat în vederea participării la scrutinul prezidenţial, a fost ucis în Los Angeles.

Unul dintre fiii lui Robert Kennedy, David, a murit la vârsta de 28 de ani în urma unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984. Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit şi ea din cauza unei supradoze anul trecut, la 22 de ani.

În 1999, fiul cel mic al lui JFK, John F. Kennedy Jr. a murit, împreună cu soţia sa Carolyn şi cumnata sa Lauren, într-un accident de avion în Massachusetts, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri