Bode, despre tragedia de la Pitești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a făcut declarații după ce un bărbat din Pitești a murit după o intervenție a polițiștilor.

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat vineri, în timpul intervenției polițiștilor, când un om și-a pierdut viața. Pentru mine, ca ministru al Afacerilor Interne, orice misiune terminată tragic este o palmă dată sistemului de ordine și siguranță publică care zdruncină încrederea românilor în această instituție fundamentală în stat care este Poliția Română”, a transmis Bode, astăzi.

„Firul evenimentelor îl cunoașteți, nu îl reiau. Este o anchetă penală în curs, s-a început cu cercetarea faptei in rem legat de uciderea din culpă, iar acum vorbim de o acuzație a procurorilor: lovituri cauzatoare de moarte. Sunt doi polițiști reținuți cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. Cei vinovați vor plăti, iar un lucru trebuie să fie foarte clar: fiecare răspunde pentru faptele sale”, a adăugat el.

VEZI ȘI: Cazul Pitești. Doi polițiști, reținuți. Riscă 12 ani de închisoare după ce un bărbat a murit în urma intervenției poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel