Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual de la informările Guvernului și MAI, a revenit / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pe Bogdan Anicescu îl vedeam, în starea de urgență, la fiecare declarație a autorităților, acesta transformând cuvintele în limbaj mimico-gestual. Marți, 19 ianuarie, a fost prezent la conferința de presă susținută de președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea COVID-19.

Bogdan Anicescu, absolvent de Psihopedagogie Specială și interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România (ANSR), se numără printre cei care și-au concentrat eforturile pe integrarea socială, profesională, educațională și culturală a persoanelor cu deficiențe de auz. A fost unul dintre cei mai urmăriți oameni în starea de urgență, când le-a transmis persoanelor cu deficiențe de auz deciziile luate de autorități în contextul gestionării pandemiei. 

Marți, a participat la conferința de presă susținută de Valeriu Gheorghiță. De asemenea, au participat secretarul de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte CNCAV Andrei Baciu, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, și doctorul Călin Alexandru, Departamentul pentru Situații de Urgență.

2. -imagine fara descriere- (bogdan_anicescu_17803700.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel