Bogdan Chirieac: Acolo era mafia din Sănătate. Nu vă gândiți că USR-ul părăsește ușor măcelăria
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat ce se va întâmpla cu coaliția de guvernare, dar a ironizat și situația demiterilor de la Ministerul Sănătății. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la Antena 3 unde a ironizat Ministerul Sănătății și secretarul de stat Andreea Moldovan care a ascuns legăturile pe care le avea. 

”Eu cred că doamna Andreea Moldovan știa ce face. Cum era declarația aceea propagată de presa, să-i spunem militară, că domnul Vlad Voiculescu a fost demis, ca și doamna Andreea Moldovan, din cauza sau datorită (depinde din ce parte privești) luptei cu mafia din Sănătate? Păi acolo era mafia din Sănătate, chiar mafia din Sănătate. Nu e o problemă că doamna doctor era acționar la o firmă cu 100 de milioane de euro pe an cifră de afaceri... problema este că la Ministerul Transparenței și la ministrul Transparenței s-au ascuns aceste lucruri. La fel, domnul Vlad Voiculescu, ministru al transparenței, care a vrut să transparentizeze achizițiile din Sănătate, tot propaganda spune că a uitat să ne spună că a fost chemat la DIICOT pentru penetrarea fără permisiune a unui sistem informatic oficial. A uitat să ne spună că l-au chemat la DIICOT în legătură cu această faptă penală gravă oriunde pe planetă în acest moment. Să îl găsim și pe al treilea și avem un grup infracțional organizat la fosta conducere a Ministerului Sănătății”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Andreea Moldovan și soțul ei sunt acționari la compania Ropharma, deținută de omul de afaceri Mihai Miron, conform sursei citate. 

VEZI ȘI: Gâdea spune că Andreea Moldovan a uitat să treacă în declarație că ar fi acționar la un spital privat

Ce se întâmplă cu coaliția de guvernare

Întrebat ce ar trebui să facă coaliția de guvernare acum pentru o numire echilibrată la Ministerul Sănătății, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns: 

”USR-ul are oameni. De pildă, doctorul Adrian Wiener. Este și parlamentar USR și este un om inteligent, echilibrat, probabil capabil să facă față haos-ului lăsat de Vlad Voiculescu. Coaliția trebuie să nu lase țara fără Guvern, dar eu cred că nu vor lăsa țara fără Guvern din simplul motiv că vă dați seama că dacă USR pleacă de la guvernare, cine mai ridică de pe jos ochelarii domnului Dan Barna? Domnul Barna este dependent de slugi în acest moment. Păi îl lăsați pe domnul Dan Barna fără slugi? Cum să plece domnul de la guvernare? Nu se va întâmpla acest lucru. Sau domnul Ghinea de la Fonduri Europene, a venit de la 25.000 de euro, de la Parlamentul European, ca să rămână acum fără serviciu? Deci nu vă gândiți că USR-ul părăsește ușor măcelăria”, a mai declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel