Bogdan Chirieac, întrebare CHEIE înaintea alegerilor parlamentare: La asta să ne așteptăm?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
sectie de votare
sectie de votare
Rugat să comenteze imaginile cu protestele anti-mască din Europa, inclusiv din România, analistul Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie în contextul alegerilor parlamentare din 6 decembrie. 

"În România, în lume, este o nouă ordine, stabilită odată cu această catastrofă planetară. Ordinea asta se va impune. Nu știu dacă va fi mai bună decât ordinea actuală, nu știu dacă va fi mai rea dar va fi altceva față de ce este acum. De altfel, vedeți bine că și la nivel internațional se schimbă centrul de greutate. Vladimir Putin ne spune că noile superputeri ale Lumii vor fi Germania și China. Asta spune rusul Putin! O spune public!

Nu cred că va fi așa. Statele Unite își vor reveni, sunt convins din toate punctele de vedere și își vor îndeplini, multă vreme de acum în colo, rolul excepțional pe care îl au acum pe planetă", a declarat Bogdan Chirieac, în cadrul unei intervenții telefonice la România TV. 

Ce se va întâmpla în România

În România, ca să revenim aici, că până la urmă lucrurile astea sunt legate, eu am o neliniște vis-a-vis de anumite formațiuni politice din țara noastră.

Deci am convingerea unei fraude uriașe la vot, în Sectorul 1 al Capitalei și un partid care vorbește despre lupta împotriva corupției - fără penali în funcții publice -  nu a acceptat, în momentul respectiv, nici măcar renumărarea voturilor. La asta să ne așteptăm la viitoarele alegeri? La o fraudă uriașă? Eu am îngrijorările mele și încă două lucruri sunt importante în capitalismul de tip liberal la care am mers cu toții și ne-am adaptat cu toții: libera economie și votul liber", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel