Bogdan Chirieac: ”Dan Barna, bătaie de joc.” Rolul cheie al lui Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că Dan Barna dă dovadă de lipsă de respect pentru ceilalți politicieni aflați la Putere, dar și pentru poporul român. Acesta consideră că există alte variante din partea USR pentru Ministerul Sănătății, dar și că Dan Barna ține prea mult la poziția sa din Guvern ca să iasă de la guvernare. 

„Soluția absolut pragmatică la Ministerul Sănătății este doctorul Adrian Wiener, parlamentar, un om într-adevăr excepțional, care poate face reformă. Mai departe, continuă, din punct de vedere politic, bătaia de joc făcută de domnul Dan Barna la adresa președintelui, a Guvernului și a poporului român. Altminteri, eu nu cred că domnul Dan Barna va pleca de la guvernare, fiindcă n-ar mai avea cine să îi ridice ochelarii atunci când îi cad pe jos, ori domnia sa a devenit dependent de așa ceva”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

O concesie în situația de față va trebui făcută de unul dintre partide

„Din capul locului, singurul care și-a creat un ring și s-a făcut singur knock-out este domnul Dan Barna, care a spus că nu acceptă să mai stea la guvernare cât timp rămâne Florin Cîțu. În opinia mea, în ecuație e si Klaus Iohannis. Și Klaus Iohannis are capacitatea de a-l liniști pe domnul Dan Barna, indiferent cine se crede domnia sa a fi”, a mai spus analistul politic. 

Klaus Iohannis nu pare dispus să renunțe la Florin Cîțu

„Probabil că Ludovic Orban și-ar dori lucrul acesta, dar după cum am văzut că s-au desfășurat lucrurile, cu președintele Iohannis implicându-se în această criză, eu mă îndoiesc că președintele va renunța la Florin Cîțu, nu în acest moment și nu ca să îl aducă pe Ludovic Orban. Cred că Dan Barna va veni la gânduri mai bune. Important este însă lipsa aceasta totală de empatie cu poporul român. Cine este în afara bulei de Facebook a celor de la USR nu contează. Cine nu e cu noi e împotriva noastră, spuneau vechii marxiști. Noii marxiști au adoptat același slogan”, a concluzionat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel