Bogdan Chirieac dezvăluie legătura dintre cazul Caracal și Emi Pian: "Trebuie să o spun"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile de la poarta cimitirului unde va fi înmormântat Emi Pian. 

Mai multe persoane, care afirmă că sunt rude cu interlopul decedat, s-au plâns în fața camerelor de luat vederi că nu sunt lăsate să intre în cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală, unde va fi înmormântat Emi Pian. 

"Nu înțeleg care este problema acolo. Până la urmă, nu a fost niciun incident. Erau niște cetățeni ușor nemulțumiți, n-au dat foc cimitirului, n-au înjunghiat jandarmii. Este un eveniment monden pentru o întreagă cultură, ca să spunem așa, din capitala României", a spus Bogdan Chirieac.

Dacă nu era această pandemie, înmormântarea lui Emi Pian ar fi arătat cu totul altfel, a completat jurnalista România TV. Analistul Bogdan Chirieac a susținut ideea: "Probabil că da, dar înmormântarea ar fi arătat dimensiunea reală a incompetenței justiției din România. Asta ar fi arătat, fiindcă clanurile din România nu ar fi căpătat o asemenea putere, dacă nu ar fi existat, trebuie să o spun, am această suspiciune, o complicitate cu instituțiile de forță. Nu mai vorbesc de poliție. 

Am văzut situația de la Caracal, cu procurorul care nu a intervenit, pentru că era procuror haștagist. Când a fost sancționat, colegii săi din CSM l-au repus în toate funcțiile. Deci, acolo era un trafic de carne vie oficializat, unde magistratul de caz intervenea", a precizat analistul politic.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel