Bogdan Chirieac: Voiculescu, un experiment. Conferinţa lui Cîţu, un afront. El s-a ascuns!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Vlad Voiculescu
Facebook Vlad Voiculescu
Analistul politic Bogdan Chirieac afirmă că premierul Florin Cîţu a lansat un afront la adresa ministrului Vlad Voiculescu în conferinţa de presă de după tragedia de la Victor Babeş şi lansează o întrebare cheie despre ministrul USR-PLUS. 

"A fost un afront pe care l-a adus premierul Florin Cîţu lui Vlăduţ Vasilică Voiculescu, ministrul inexpugnabil. Voiculescu s-a ascuns! Partea oribilă, total îngrozitoare, dincolo de decesul acestor oameni, este că ministrul transparenţei a încercat să bage acest caz sub preş. L-a dat în fapt doamna Andreea Moldovan. Omul ştia de la 17:00 de întâmplare şi nu a pus pe Facebook, cum eram noi obişnuiţi. A tăcut mâlc!", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI Morți în mandatul lui Voiculescu. Cîțu: Nu garantăm că nu se vor mai întâmpla astfel de evenimente

"Domnul Voiculescu, un experiment"

Întrebat dacă se aştepta cineva ca un astfel de caz să fie muşamalizat, Bogdan Chirieac a indicat că Vlad Voiculescu este un experiment. 

"El în sine, domnul Voiculescu, reprezintă un experiment. În sensul în care într-o democraţie, chiar tânără, aşa cum este România, poate fi impusă o persoană împotriva voinţei unui popor. Omul are 95 la sută nefavorabilitate. Răspunsul este deocamdată că da, poate rămâne în funcţie împotriva tuturor. Până şi dl Tolontan, de la Libertatea, a scris că acum două luni de zile dl Arafat s-a plâns că tirurile nu erau bune, că se pot defecta. Era dl Voiculescu în funcţie, de ce nu a luat măsuri?" este problema ridicată de Bogdan Chirieac. 

Întrebare cheie despre ministrul Sănătăţii

Referitor la rămânerea în funcţie a lui Raed Arafat după această nouă tragedie, Bogdan Chirieac a spus "categoric da!", menţionând că o eventuală schimbare a sa ar echivala cu numirea unui alt Vlad Voiculescu în loc. 

"Arafat ştie sistemul foarte bine şi se împiedică de tot felul de neaveniţi. De pildă, avem unul în fruntea Ministerului Sănătăţii, cu un spate cum nu a mai avut niciun om politic din România. Întrebarea este cum a ajuns Voiculescu mai puternic decât preşedintele Iohannis. Cum este inexpugnabil? Locul ăla e al USR-ului, aşa s-a negociat, nu mai discutăm despre asta. Dar, atenţie, nu poate fi mutat Voiculescu. Sub nicio formă. Au explodat trei spitale, au murit oameni în tir, a batjocorit morţii românilor, omul nu poate fi schimbat. Şi nu va fi schimbat!", a concluzionat Bogdan Chirieac. 

VEZI Trenul românesc de ATI, refuzat. Guvernul a dat peste un milion de euro pe TIR-uri străine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel