Bogdan Niculescu-Duvăz a murit. Petre Roman: Sper să mai existe oameni ca el şi în politica de azi
Autor: DCNews Team pe 16 noi 2019 / 21:46 | Politica

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz a murit, sâmbătă, la vârsta de 70 de ani. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan Niculescu - Duvăz. 

"A fost unul dintre oamenii Revoluţiei Române, un lucru foarte important. Aş vrea să cred că mai există asemenea oameni şi în politica de astăzi. Era un om subtil, un om inteligent, un om pregătit. Era arhitect de meserie, un arhitect foarte bun. A fost întotdeauna capabil de analize politice foarte subtile, foarte serioase. A fost din grupul cu care am plecat la drum ca partid democrat, în condiţiile unei înfruntări dure cu ceea ce era numită atunci aripa conservatoare. Multe dintre lucrurile bune pe care le-am iniţiat ca reformă sunt legate de numele lui Bogdan Niculescu - Duvăz", a spus Petre Roman la Antena 3. 

Bogdan Niculescu-Duvăz a fost ministru în guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea şi Adrian Năstase. A fost secretar al Frontului Salvării Naţionale. A făcut parte din Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, iar în perioada iunie 1990 - septembrie 1991 a condus Ministerul Tineretului şi Sportului.

Bogdan Niculescu Duvăz a părăsit Partidul Democrat în 2003 și s-a alăturat PSD.

 

 

Sursa foto: AGERPRES

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri