Bolnavă de coronavirus a MURIT așteptând salvatorii. Fiica femeii face DEZVĂLUIRI șocante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fiica femeii cu coronavirus, care a murit așteptând DSP-ul să vină să o ia la spital, rupe tăcerea. Cati a făcut dezvăluiri șocante la România TV. 

"Totul a început acum trei săptămâni, când mamei mele i s-a spus să facă un test. A așteptat trei ore la dializă, cu toți pacienții din acea zi. I s-a spus să se întoarcă acasă, pentru că nu a venit mașina cu testul. Astea sunt vorbele mamei. 

Săptămâna trecută, s-a întâmplat ceva. Șoferul care era răspunzător să vină să o ia pe mama nu a mai venit. A așteptat în casă, dar carantina nu a mai avut loc, i s-a spus că dializa va fi amânată și să stea singurică în casă, că o să primească un telefon. Dializa nu a mai avut loc miercuri, a fost vineri. A fost testată prima dată săptămâna trecută și a ieșit negativ. Dar un singur test nu este suficient. Vineri a fost anunțată că nu mai are voie să facă dializă și să stea în casă, pentru că a fost găsită pozitiv, loc în spital nu este. Ei au spus că nu este loc pentru mama mea, că ar trebui să stea în casă și să aștepte să primească un telefon. Nu a mai reușit, vineri a decedat. 

Ultima dată am vorbit cu ea joi, era foarte slăbită, abia putea să răspundă la telefon, avea tuse seacă. Mi-a spus că nu o doare nimic, că mai tușește din când în când și că mai rămâne fără aer", a spus Cati în direct, la România TV. 

Angajații DSP, de negăsit

Femeia bolnavă de coronavirus a murit în propria ei locuință, vineri (3 aprilie). Avea 66 de ani, suferea de diabet şi avea o boală renală. Rudele ei sunt revoltate, după ce nu au reușit să dea de angajații DSP o zi întreagă.

"Era SMURDUL-ul aici. Au constatat decesul și au spus că este confirmată cu Covid-19. Apoi ne-au trimis la medicul de familie și el a zis că a sunat la DSP și nu răspunde nimeni. Ne-au trimis și pe la Piața Iancului, să vedem, că acolo au ei centrul, ăștia de la DSP, dar era lacătul pus. De n ori am sunat, la toți, și ne-au plasat de colo-colo. Că nu e treaba mea, că e treaba ăluia....", a declarat cumnata bătrânei, potrivit observator.tv.

Medicii de pe ambulanţă le-au spus rudelor că ei nu se ocupă cu transportul cadavrelor. Au îndrumat la rândul lor familia către DSP, însă niciun angajat nu a răspuns la telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel