Bombă pe scena politică după afirmația lui Iohannis. Moșteanu dă din casă: Planul USR PLUS pentru guvernare
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Tăierea sporurilor, amânată
Tăierea sporurilor, amânată
Ionuț Moșteanu a reacționat după declarațiile președintelui României, Klaus Iohannis, privind certitudinea guvernării PNL - USR PLUS. 

Deputatul Ionuț Moșteanu a confirmat în exclusivitate pentru DC News că va exista o guvernare PNL - USR-PLUS și îl propune pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier. 

”Președintele a exprimat ceea ce arată sondajele recente. Este foarte clar că se va forma o guvernare de dreapta, o guvernare anti-PSD. Eu vreau să avem o guvernare în jurul USR-PLUS, în jurul valorilor USR-PLUS, pentru că așa cum am văzut, deși PNL anunță că se reformează, reforma se lasă așteptată și vedem, din păcate, foarte multe obiceiuri perpetuate, vedem și cel mai nou scandal legat de numirile politice și cazul de la Apele Române nu este singular. Va fi o guvernare USR-PLUS cu PNL și noi avem programul și viziunea și prioritățile pe site-ul USR-PLUS. Nu venim să ne batem pe posturi, ne batem pe principii. România are nevoie de reformă, mai mult decât oricând. USR-PLUS are o propunere de premier desemnat în persoana domnului Dacian Cioloș”, a declarat deputatul Ionuț Moșteanu. 

Klaus Iohannis, mesaj ”simplu”

Întrebat miercuri seară dacă PNL și USR își doresc să guverneze împreună, Klaus Iohannis a răspuns: 

”Mesajul meu este simplu: vor guverna împreună, iar ce numiți dumneavoastră contre este o nervozitate, o sensibilitate tipică pentru campania electorală. Nu toată lumea poate să rămână calmă. Câteodată, unii sar mai repede cu anumite mesaje, cu anumite acuzații, însă între PNL și USR există o apropiere care nu cred că trebuie să se bazeze neapărat pe simpatii între persoane, ci pe concordanță între valori și obiective de reformă. Și asta, evident, există”, a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel