Bomboane anti-stres, anti-somn și calmante, pentru reprezentanții secțiilor de votare din Cluj
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Reprezentanții secțiilor de votare din Cluj au primit bomboane anti-stres, anti-somn și calmante.

Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj a pregătit bomboane anti-stres, anti-somn și bomboane calmante membrilor secțiilor de votare care vor aduce sacii cu voturi. Este a doua inițiativă inedită a BEJ Cluj, după cea cu tichetele roşii sau verzi la preluarea proceselor verbale.

Reprezentanții BEJ Cluj au declarat, duminică, presei, că prin oferirea de bomboane s-a dorit „îndulcirea" timpilor de așteptare la predarea materialelor electorale – procese verbale cu rezultatele votului și sacii cu buletinele de vot, citează Mediafax.

„Am pregătit pentru duminică seara bomboane anti-stres, anti-somn și bomboane calmante pe care le vom împărții membrilor secțiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca materialele electorale - procesele verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele etc. Sunt bomboane cu cafea, contra somnului, sau cu gust de eucalipt, cu efect anti-stres, dar și bomboane calmante cu lapte și caramel. Este o acțiune gândită ca recompensă pentru cei care au stat ore întregi în secțiile de votare și care sunt obosiți. Ne-am gândit să le îndulcim acestora timpii de așteptare la predarea materialelor electorale", au spus reprezentanții BEJ Cluj.

Bomboane suficiente pentru cele aproximativ 2000 de persoane

Aceștia au dat asigurări că au pregătit suficiente bomboane astfel încât să ajungă pentru cele aproximativ 2000 de persoane care sunt așteptate la Casa de Cultură a Studenților, câte 3 din fiecare din cele 664 de secții de votare deschise în județul Cluj.

Prima inițiativă inedită a BEJ Cluj a vizat predarea proceselor verbale după vot cu tichete roşii sau verzi, pentru evitarea cozilor. Reprezentanţii secţiilor de votare cu procese verbale care conţineau erori au primit, în primul tur, tichete roşii când s-au prezentat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru predare, iar cei cu procese verbale corecte au primit tichete verzi şi au intrat separat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel