Cristi Borcea spune CINE l-a OTRĂVIT cu Mercur: Și ACUM iau tratament. M-a "EXECUTAT"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Cristi Borcea a vorbit despre otrăvirea cu Mercur. 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Cristi Borcea și soția sa de atunci, Mihaela Borcea, declarau în presă că au descoperit că au o cantitate mare de mercur în organism, după ce au făcut analize de sânge.

"Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori. Am văzut cu stupoare că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit, adică mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam", declara Mihaela Borcea la acel moment.

Cine l-a otrăvit cu Mercur

În acest context, invitat la Kanal D, Denise Rifai l-a întrebat pe afacerist dacă a fost otrăvit atunci cu "argint viu" și cine crede că a făcut-o. 

”Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot nu numai în America. În 2011, am fost achitat în dosar, nu condamnat. Nu aveam de ce să spun asta. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani, sigur, așa zic eu, una pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva, m-o fi "executat", pentru că altfel nu pot să-mi explic", a spus Cristi Borcea.

Denise Rifai: "Adică v-a dat să beți mercur?"

"Eu știu ce mi-a dat? Mi-a dat să lase amintire...", a completat Cristi Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel