Bordea, VINDECAT de COVID: "ASTA ar fi bine să se EXPLICE cumva". Mesaj FERM: "Dă-o dr*cu de mască, parcă-ți pune RAHAT în ea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cătălin Bordea a vorbit despre experiența sa cu COVID-19, după ce s-a vindecat. Acesta a revenit în emisiunea Xtra Night Show. 

"Am luat COVID și-am împărțit cu nevasta-mea, exact ca tortul de nuntă. Eu sunt bine cam de vreo săptămână. Am avut o săptămână cu simptome nasoale, nasoale adică o sfârșeală incredibilă. Trei patru zile de sfârșeală incredibilă! N-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva. M-am gândit la bunicu. COVID-ul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans.

Eu am avut formă ușoară și asta ar fi bine să se explice cumva, că nici forma ușoară nu e... ușoară. Eu am avut forma ușoară simptomatică. E nasol și psihic, pentru că e ca o ruletă. Tu nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi dimineața. Livia (n.r. soția lui) a rămas fără gust și fără miros  2- 3 zile, dar eu nu am avut asta. Eu după 7 zile am început să-mi revin", a spus Cătălin Bordea, în direct la Xtra Night

"Dă-o dracu de mască. Zici că-i cel mai mare dușman al societății. Parcă-ți pune rahat în ea"

Mai mult, comediantul a mărtusrisit că a luat COVID-19 de la niște prieteni, după ce s-a întâlnit cu ei să filmeze timp de o oră, fără ca ei să știe că sunt infectați. După asta, a transmis un mesaj ferm pentru cei care nu vor să poarte masca:

"Vreau să transmit un mesaj mai ales pentru tineri. Bă, nu e de joacă! Nu forțați petrecerile astea aiurea. O să vină o vreme și pentru petreceri! Eu am fost omul care s-a ferit de chestia asta (n.r. de COVID-19), nu ieșeam din casă, mergeam la sală cu mască... Nu e mare lucru, dă-o dracu de mască. Că zici că-i cel mai mare dușman al societății. Parcă-ți pune rahat în ea. Ce e așa greu?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel