Oana Roman, pusă la ZID. Botezatu, replică FULMINANTĂ: ȘTERGE contul. S-a făcut de RÂS tare de tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Oana Roman  Foto: Crișan Andreescu
Oana Roman Foto: Crișan Andreescu
O mulțime de vedete au reacționat în urma gafei Oanei Roman.

La fel ca mulți alții, Răzvan Botezatu este amuzat la maximum de ceea ce s-a petrecut în videoclipul Oanei Roman cu feliile de pizza. 

Oana Roman a postat zilele trecute un filmuleț pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor ce a mâncat în ziua respectivă. Aceasta a afirmat că a mâncat o banană și o singură felie de pizza, însă fiica ei, Isabela, a intervenit și a contrazis-o, menționând că a mâncat trei felii. Reacția Oanei Roman i-a surprins pe toți și asta pentru ca s-a uitat foarte urât la fetiță pentru că a dat-o de gol.

Întregul VIDEO a devenit viral în mediul online, în special pe TikTok.

Ce spune Răzvan Botezatu

”Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”, a spus Răzvan Botezatu, pentru wowbiz.ro

"Eu mi-aș șterge contul"

”Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de fiecare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe... Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel