BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Botezatu, vehement la Gala Anii ’70-‘80
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Sâmbătă, 10 martie, are loc Gala "Anii ’70-‘80" la Bravo, ai stil! All stars.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Cele mai bune concurente din istoria show-ului de fashion se întrec în ținute care de care mai spectaculoase la Gala "Anii '70-'80", în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! All Stars, începând cu ora 23:15, la Kanal D.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. "Va fi o gală în care am să fiu cam dur pentru că este destul de grea. (...) În această Gală concurentele trebuie să facă foarte mult styling, așadar aștept să văd ce se va întâmpla", a spus Cătălin Botezatu.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Bonnie Tayler, Cutting Crew, Gloria Gaynore, Withney Houston sau Prince sunt doar câteva dintre starurile care-și vor face simțită prezența, prin intermediul concurentelor, sâmbătă seară.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Cele mai bune concurente din istoria show-ului de fashion vor face un "pas în față", iar și cele mai neinspirate vor fi aspru taxate de către jurați. În cadrul Galei, dar și în edițiile viitoare ale show-ului, vor fi materiale importante din cadrul Paris Fashion Week 2018, eveniment la care designerul Cătălin Botezatu a participat însoțit de concurenta Iuliana Doroftei.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Rămâneți alături de noi pentru a afla ce se va întâmpla sâmbătă seară - va părăsi cineva competiția Bravo, ai stil! All stars? Rămâne de văzut începând cu ora 23:15.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel