Bravo, ai stil! Celebrities, 14 martie 2020. Acoperă-ți ochii, sunt cele mai slabe concurente din istoria emisiunii TV: Zero cu felicitări!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu
Bravo, ai stil! Celebrities, 14 martie 2020. A început o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” la Kanal D. Se anunță surprize de proporții și noi "răfuieli" între concurente.

Clasament: Andreea Tonciu - 13 pct

Theo Rose - 12 pct

Deea Codrea - 11 pct


Ultima concurentă, dar nu cea din urmă este Deea Codrea. Ineditul din ținuta vedetei sunt mănușile pictate direct pe piele, ideea i-a plăcut lui Botezatu. 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 3, Cătălin Botezatu - 4

(w670)

Cea de-a opta concurentă este Andreea Tonciu, vedeta a ales cea mai îndrăzneață ținută din această seară. Rochia vedetei nu doar că strălucește, ci și arată cam...tot! Iar asta este pe placul juriului. 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 4, Cătălin Botezatu - 5

(w670)

În platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" își face apariția Theo Rose. Ținuta vedetei lasă pe toată lumea cu gura căscată, dacă în față pare un costum deux pieces, în spate este o rochie cu o fundă mare. Ideea este pe placul juraților. La fel și spectacolul oferit. Avalanșa de laude a emoționat-o pe Theo, care a izbucnit în lacrimi: "Îmi cer scuze! Vă mulțumesc". 

Raluca Bădulescu - 4, Maurice Munteanu - 4, Cătălin Botezatu - 4

(w670)

Ce-a dea șasea concurentă este Alexandra Ungureanu, a intrat în platou cu un look total schimbat, care o prinde de minune! În timp ce Maurice îi explica părerea despre ținută, Andreea Tonciu a început să-l îngâne pe jurat, gest taxat foarte dur: "Nu m-ai văzut când mă enervez!".

Jurații i-au punctat rochia cu note mari. 

(w670)

A cincea concurentă este Bianca Rus. Vedeta a optat pentru o rochiță scurtă, de un "violet virgin", ce îi pune în evidență picioarele. Este gala neagră de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Nicio ținuta Biancăi nu se ridică la așteptările juraților. "Aveai zero cu felicitări", a afirmat Maurice Munteanu. 

Raluca Bădulescu - 2, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 1.

(w670)

Pe podium sosește Calina Dumitrescu, cu o ținută "black". Nici această ținută nu este pe placul juraților. Styling-ul Calinei este scăpat 100% de sub control. "Este una dintre cele mai proaste ținute ever!", este de părere Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu - 1, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 1.

(w670)

(w670)

Urmează Oana Radu, care strălucește din cap până în picioare. Însă Maurice și Cătălin nu au fost de aceeași părere, care au depunctat rochia concurentei.

Raluca Bădulescu a sărit în apărarea Oanei Radu, după ce a primit mesaje răutăcioase pe Facebook, din cauza formelor voluptoase: "Ești la fel de frumoasă precum surorile Kardashian". 

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 2, Cătălin Botezatu - 1.

(w670)

A doua concurentă care și-a propus să impresioneze juriul cu un șliț adânc este Raluca Tănase. Marius Munteanu este foc și pară pe concurente: "Cele mai slabe concurente din istoria emisiunii TV. Defilare și ținute foarte urâte". Nici Cătălin Botezatu nu este impresionat de rochia Ralucăi, pălăria nu i-a plăcut deloc!

Raluca Bădulescu - 1, Maurice Munteanu - 1, Cătălin Botezatu - 1.


(w670)

Concurenta care sparge gheața în ediția din 14 martie este Cristina Șișcanu, care a optat pentru o ținută sclipicioasă, argintie. Pantofii nu sunt pe placul lui Cătălin Botezatu, juratului i-ar fi plăcut să fie mai îndrăzneață. "Ediția viitoare, vin fără lengerie intimă", a spus Cristina. Maurice Munteanu a luat foc din cauza benzilor din ținuta concurentei: "Tot văd această modă". 

Raluca Bădulescu - 3, Maurice Munteanu - 2, Cătălin Botezatu - 3.

(w670)


Tema din această este GLITTER, concurentele vor încerca să strălucească la propriu. 


Bravo, ai stil! Celebrities, 14 martie 2020. Noul sezon al emisiunii a început la Kanal D pe 22 ianuarie, iar în această seară va avea loc o nouă Gală. Cu alte cuvinte, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

BRAVO, AI STIL! Celebrities, 14 martie 2020. Au intrat în competiție opt concurente: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase și Bianca Rus. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata, în fiecare sâmbătă, pentru întâlnirea cu telespectatorii.

Bravo, ai stil! Celebrities, 14 martie 2020. Urmăriți DCNews pentru cele mai noi informații despre evoluția concurentelor în competiție. Vom transmite LIVE, aici, cele mai importante momente din show, începând cu ora 23.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel