Bubuie nervii în Poșta Română. ”Divide et impera” pare să fie deviza periculoasă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Continuă scandalul de la Poșta Română!

„Divide et impera” pare să fie deviza noului șef al Poștei Române, liberalul Valentin Ștefan.

Zvonurile referitoare la o reformare forțată au apărut în spațiul public de câteva zile. Surse din companie, citate de psnews.ro, afirmă că reformarea a fost gândită de echipa de consilieri a directorului general, care a pornit un adevărat război cu angajații din Administrația Centrală, publicând pe pagina de Facebook îndemnuri provocatoare prin care îi ia martori pe toți ceilalți angajați din Companie. Afirmații grave, care pentru necunoscători pot fi punctul de pornire al unei divizări periculoase.

Nu este foarte clar care este miza pentru care Valentin Ștefan a apelat la aceste informări, însă, conform sursei citate, graba cu care presează pentru implementarea unei noi organigrame, în care desființează direcții întregi fără să se consulte cu directorii din companie și propune concedierea a cca. 500 de angajați, și insistențele cu care vrea impunerea unei săptămâni de lucru reduse pentru personalul TESA din Administrația Centrală, căutând să ia și binecuvântarea Sindicatului, par să fie cruciale pentru viitorul politic și managerial al lui Ștefan. 

De ce un director general provizoriu, al cărui mandat se termină în câteva săptămâni, dorește să impună o reformare radicală, care poate nu va fi și viziunea unui manager ales prin concurs în baza OUG 109/2011? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel