Budăi acuză FNGCIMM de ŞTIRI FALSE: Intoxică presa. Asta trebuie să ştie cetăţenii români
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi, ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, i-a criticat pe cei de la FNGCIMM şi i-a acuzat că propagă ştiri false cu referire la parlamentarii PSD. 

"Oficialii FNGCIM intoxică presa că parlamentarii PSD ar fi propus anularea garanțiilor oferite de stat pentru creditele suspendate. În realitate, comisiile parlamentare au propus desființarea dobănzii la dobândă și atunci cum să mai garantezi ceva ce nu mai există?! Cum să garantezi supra-dobânda pe care ai anulat-o?!", a scris Marius Budăi pe Facebook. 

Atac la conducerea FNGCIMM

"Dacă verificăm și cine face parte din conducerea Fondului îl observăm pe domnul Cristian Păun, consilier pe probleme economice al premierului Ludovic Orban și așa realizăm și cine a intoxicat presa. Domnul Păun, cadru didactic la ASE, adeptul desființării salariului minim, care încasează bani de la un IFN, pe numele său Provident, dar care este în același timp și președinte al Fondului National de Garantare a Creditelor acordate IMM. De ce plânge domnul Păun? Că pierde bonusul de președinte la FNGCIMM, bonus calculat pe număr de garanții acordate. Dar ce înțelegem noi din revolta lui? Că toată invenția asta din OUG-ul PNL de amânare a ratelor, invenția cu dobândă la dobândă, a fost făcută ca să câștige IFN-ul de unde încasează bani domnul Păun, iar Garantarea dobânzilor, altă invenție, a fost făcută tot ca să încaseze bani domnul Păun de la FNGCIMM. Asta trebuie să știe cetățenii români: că plătesc dobânzi la dobânzi ca să câștige bani domnul Păun! Deci, pe cine ajută OUG al PNL?", a mai scris parlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel