Buget 2021. Gușă, ce nu spune Guvernul: Este o mare şmecherie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre bugetul pe 2021 și despre ce nu spune Guvernul pe această temă.

"Este lovit de multă ipocrizie bugetul pentru că m-am uitat şi eu şi am mai vorbit cu unul altul. Am vorbit cu doi bancheri. Ce nu spun ei, ca să fie foarte clar, nu spun că nu au nicio resursă şi nicio perspectivă ca timp de patru ani să mai indexeze, să mai mărească salariile. Asta este concluzia tuturor celor care s-au uitat pe proiecţia bugetară care este atâta de dură şi de îngrijorătoare, încât aceasta este concluzia acestor bancheri şi analişti financiari. 

Ori, de aici, se schimbă filozofia pentru că, în momentul în care ei ar trebui să spună adevărul, că nu au resurse pentru creşterea salariilor... Declaraţia lui Kelemen Hunor, că se va merge la tăierea sporurilor... De aici, ne dăm seama că ne aşteaptă o criză socială. (...)

Luxul ăsta (n.r. sporurile) le va fi luat pentru că nu mai putem produce şi nu ne mai putem împrumuta foarte mult timp fără să cădem în prăpastie pentru a plăti pensii şi salarii la stat. Acest adevăr nu se spune, în construcţia bugetară. În schimb, sunt destule ministere care ştiu că primesc nişte bani doar pe hârtie. Vor raporta că nu i-au cheltuit, la finalul anului. Asta este butaforia care se creează în această construcție bugetară. Este o mare şmecherie. Am auzit-o din două ministere", a declarat Cozmin Gușă, în emisiunea Deferiți mass-media, de la DCNews TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel