Buzatu, către Prelipceanu: Dacă nu înțelegeți nimic, nu e vina mea!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dumitru Buzatu (PSD), președintele CJ Vaslui, l-a acuzat pe jurnalistul Cosmin Prelipceanu de manipulare și chiar i-a spus că nu înțelege nimic.

Iată replicile dintre cei doi, transmite în direct, în regim live, la Digi24: 

Cosmin Prelipceanu: Puteți să ne spuneți dacă purtați mască? Puteți să ne spuneți? 

Dumitru Buzatu: Mă întrebați dacă port mască prin somn sau în ce circumstanțe...? 

Cosmin Prelipceanu: În continuare, pentru că-n 17 iulie spuneați că nu purtați. 

Dumitru Buzatu: Nu, nu, nu. Nu mă luați cu gura înainte. În ce context să port mască? 

Cosmin Prelipceanu: Nu vă iau cu nimic, vă iau cu întrebări, iar întrebarea era dacă purtați mască. 

Dumitru Buzatu: Sunt obișnuit cu întrebările acestea manipulative și știu aproape întotdeauna cu exactitate ce vreți să faceți. Dacă mă întrebați dacă port mască atunci când sunt într-un magazin, fac lucrul acesta pentru că nu vreau să intru în conflict cu ceilalți. 

Cosmin Prelipceanu: Dar la ședința de Consiliu Județean ați fost filmat fără mască, iar colegilor de la PSD le-ați spus că nu există coronavirus. 

Dumitru Buzatu: Nu, deci dacă nu înțelegeți nimic, nu e vina mea. Și dvs. cred că m-ați întrebat dacă eu cred. Dacă e o chestiune de credință în coronavirus, atunci eu nu cred. Dacă e o formă de determinare științifică a existenței unui virus, cred că există acest virus și că este foarte periculos în anumite condiții, de aceea am îndemnat pe toți să respecte măsurile dincolo de protestul meu. 

Cosmin Prelipceanu: Dacă acești copii (n.r. din Vaslui) ar fi respectat măsurile, credeți că s-ar fi îmbolnăvit? 

Dumitru Buzatu: Nu știu eu, nici dvs. nu puteți răspunde, pentru că nu puteți ști în câte circumstanțe s-ar fi aflat acești copii sau persoanele care trăiesc astăzi în România. Nu există o determinare foarte exactă - presupun că știți lucrul acesta - a modului în care se transmite virusul, nu există nicio programare, să spunem, a acțiunilor umane care să evite intrarea în contact cu acest virus. E pandemie și trebuie să înțelegem cu toții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel