Buzatu - Vâlcu, schimb de replici, în direct: "Știința nu se ridică la înălțimea sa" / "Nu sunteţi o autoritate"
Autor: Ema Apostu pe 22 mai, 17:33 |  Coronavirus

Dumitru Buzatu și jurnalistul Val Vâlcu au avut un schimb de replici, după ce social-democratul a refuzat să poarte masca la o ședință a Consiliului Județean Vaslui.

Schimbul de replici a avut loc la Antena 3, în timpul emisiunii "Ediție Specială" prezentată de jurnalista Cătălina Porumbel.

Val Vâlcu: Știința nu se ridică la înălțimea domnului Buzatu, dar să nu se mire dacă dânsul contestă cu atâta convingere interiorară autoritatea ştiinţifică, să nu se mire...

Dumitru Buzatu: Nu, nu, nu vă supăraţi. Nu aveţi nicio autoritate, nu sunteţi o autoritate ştiinţifică şi nu există o autoritate stiințifică care să aibă o părere unanimă, cel puţin unanimă, cu a dumneavoastră.

Val Vâlcu: Normal. Ştiinţa nu are păreri unanime...

Dumitru Buzatu: Eh, lăsaţi. Dumneavoastră cunoaşteţi teoria flogisticului?

Val Vâlcu: În primul rând, nu mă întrerupeţi, cum nici eu nu v-am întrerupt.

Dumitru Buzatu: Păi, v-am întrebat dacă ştiţi ceva. Dacă nu ştiţi nimic, sigur că puteţi aduce orice argumente.

Val Vâlcu: Ar trebui să se gândească nu la propriul confort, ci la faptul că ar putea infecta o persoană în vârstă...

Dumitru Buzatu: Încercaţi să introduceţi teama în populaţie. Poate aveţi altceva mai bun.

Val Vâlcu: Dacă vă uitaţi la Asia Express, vedeţi acolo şi aveţi epxlicația de ce sud-coreenii şi chinezii exportă telefoane în România şi România n, în Coreea de Sud sau în China. Poate pentru că este o societate mai disclipinată şi mai inteligentă decât a noastră.

Dumitru Buzatu: Înainte de COVID, România exporta multe telefoane în Coreea de Sud, terminaţi cu prostiile astea! Chiar nu am chef să ascult asemenea argumente.

Jurnalista Cătălina Porumbel a încercat să reia declarația lui Dumitru Buzatu, în care acesta afirma că nu îi este teamă să intre în contact cu alți oameni fără mască.

Val Vâlcu: Nu îi pasă de alţi oameni, nu că nu îi este teamă să intre în contact cu alţi oameni.

Dumitru Buzatu: Îmi pasă foarte mult. Eu am făcut foarte mult pentru oameni, în timp ce dumneavoastră nu aţi făcut nimic. Nu puteţi enumera niciun fapt în sprijinul argumentelor dumneavoastră.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri