Cătălin Toma, președintele PNL al CJ Vrancea, a prezentat bilanțul administrației PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea
Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea
"Bilanțul la 6 luni de activitate ca președinte al Consiliului Județean Vrancea pentru domnul Cătălin Toma a reprezentat o trecere în revistă a proiectelor inițiate și începute în mandatul trecut, de administrația PSD. Nimic semnificativ, nimic extraordinar, vorbe frumoase așezate pentru presa de partid dar care nu aduc nimic benefic și pentru cetățenii județului", precizează PSD Vrancea. 

"Cu mândrie și transparență a prezentat stadiul implementării proiectelor moștenite și doar declarativ pe cele puține inițiate de domnia sa. Probabil nu s-a așteptat ca vrâncenii să îi acorde onoarea de a conduce acest județ și s-a trezit că trebuie să facă ceea ce promitea în campanie electorală. Să vedem pe unde mai scoate cămașa acum că nu mai are pe cine da vina.

Dacă stăm să ne uităm, o parte din aceste așa-zise proiecte nici nu sunt în stadiu de propunere pentru finanțare, așa cum chiar el recunoaște. Administrația Toma a dat o clădire istorică, renovată cu greu de Consiliul Județean cu suportul, chiar și financiar, al vrâncenilor, către două universități care, sperăm că se vor ține de cuvânt și vor avea pentru tinerii județului Vrancea și locuri gratuite (obținute, așa cum chiar Cătălin Toma a declarat, după ce s-au enervat de postările PSD care spuneau că sunt doar locuri plătite), tot el vrea să ”lumineze” inteligent drumurile județene, asfaltate de PSD (că tot spuneau că nu s-a făcut nimic în județul ăsta), a promis că vor veni investitorii în noul Parc Industrial creat pe un alt amplasament (nu cumva să accepte că terenul din Răstoaca, atras în patrimoniul CJ Vrancea de administrația PSD, ar fi fost mai bun sau mai apropiat de municipiul reședință de județ) și a propus 2 noi drumuri pentru asfaltare.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem funcționalitatea celor două surse de finanțare mult trâmbițate de PNL, CNI și PNRR, că până acum doar ”liste sinteză” și propuneri am primit.
Nimic concret, nici un contract în execuție, doar praf în ochi și amânări. Spitalul Județean, un proiect la care colegii domniei sale se opuneau sau, mă rog, păreau sceptici, a rămas la faza de Studiu de Fezabilitate. Finanțarea prin PNRR este o himeră iar termenul de finalizare nu este nicidecum 4 ani (o spune chiar un ministru al Guvernului Cîțu).

Să vedem și bilanțul la 12 luni sau la 4 ani, să vedem și execuția bugetară că la vorbe am văzut că vă pricepeți.

Vrem să vedem finanțările alea multe pe care dumneavoastră și un fost ministru al dezvoltării de prin părțile noastre le promiteați vrâncenilor. Vrem să vedem drumurile asfaltate, investitorii stând la coadă pentru un loc în Parcul Industrial, primul pacient consultat în spitalul județean și apă pe Canalul Siret-Bărăgan. Am mai vrea să vă vedem și cum spuneți care sunt proiectele dumneavoastră și în ce stadiu sunt. Pe cele moștenite de la PSD suntem siguri că le veți finaliza că altfel nu veți avea la ce tăia panglica.

Fapte nu vorbe!", precizează PSD Vrancea în urma prezentării bilanțului președintelui PNL al CJ Vrancea.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel