Câciu se joacă cu Guvernul. Adevăr sau provocare?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Economistul Adrian Câciu a lansat o provocare pentru Guvern.

Economistul Adrian Câciu a lansat în mediul online o provocare pentru guvernanți. El le cere să prezinte public mai multe date referitoare  la investițiile din primele 7 luni  ale anului 2020. 

"Adevăr sau provocare? Dacă au curaj, dacă au caracter, dacă respecta românii, dacă sunt responsabili îi provoc pe guvernanți să prezinte public următoarele date referitoare la primele 7 luni 2020:

1. Investitii in domeniul educației. Valoare totala, obiective realizate, pondere cheltuieli efective în buget alocat, pondere cheltuieli efective în total cheltuieli de investiții publice.

2. Investiții în domeniul sanitar. Valoare totală, obiective realizate, pondere cheltuieli efective în buget de investiții alocat, pondere cheltuieli efective in total cheltuieli de investiții publice.

3. Investiții in infrastructură. Valoare totală, obiective realizate, pondere cheltuieli efective in buget de investiții alocat, pondere cheltuieli efective în total cheltuieli de investiții publice.Ia sa vedem pe ce s-au dus cele peste 18 miliarde lei din primele 7 luni.Si sa avem răspunsul cu privire la : oportunitate, prioritizare, risipă sau eficiență economică. Mulțumesc!", a scris economistul Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel