Cadavrul unui bărbat dispărut a fost găsit lângă București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Poliția Capitalei a descoperit cadavrul unui bărbat dispărut.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a fost sesizat de o structură din cadrul Poliției Sector 2 cu privire la faptul că, pe parcursul investigațiilor în cazul bărbatului dispărut, s-au identificat într-o locație anumite urme ce păreau a fi de sânge. 

Cadavrul - descoperit pe un teren viran - a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 

În urmă cu aproximativ o lună, bărbatul găsit mort ar fi avut un conflict cu un cunoscut, iar acesta, în vârstă de 53 de ani, l-ar fi lovit și abandonat pe terenul viran. 

Bărbatul de 53 de ani a fost depistat, audiat și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. 

Poliția Capitalei precizează că 'punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie'.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, transmite ȘtirileProTV.

VEZI ȘI: Tavanul Secției 3 de Poliție București s-a prăbușit peste birourile agenților. "Domnule ministru, raportăm: ne cade tavanul în cap"

O porțiune de tencuială s-a desprins din tavanul imobilului în care se află Secția 3 de Poliție București.

Nu a fost rănită nicio persoană, însă este nevoie de reparații. Secția va fi mutată într-o clădire închiriată. Potrivit Poliției Capitalei, miercuri, în interiorul clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție, un fragment de tencuială s-a desprins din tavan. Nu a fost rănită nicio persoană. Sediul Secției 3 Poliție este vizat de un proiect de modernizare prin BIRD.

„S-a efectuat deja expertiza tehnică și studiul de fezabilitate, în anul 2020. Ulterior a fost depus la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea obținerii avizelor necesare. Direcția de Cultură a solicitat completarea studiului de fezabilitate cu un studiu istoric, având în vedere vechimea clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție. Studiul istoric a fost elaborat în acest an, documentația în vederea obținerii avizelor fiind deja depusă la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea analizării și avizării documentației. După avizare, în funcție de fondurile financiare alocate, se va derula procedura de achiziție proiectare și execuție”, au anunțat reprezentanții Poliției.

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel