Urmărește emisiunea live
Profesorii nevaccinați ar putea preda online, spune ministrul Cîmpeanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
foto Facebook Sorin Cîmpeanu
foto Facebook Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis că părinții pun presiune tot mai mare ca învățământul în format fizic să fie reluat doar de profesorii care sunt vaccinați, iar ipoteza este de luat în calcul.

Potrivit declarațiilor de la Digi 24, Sorin Cîmpeanu spune că ipoteza ca doar profesorii vaccinați să poată preda în format fizic, la reluarea școlii, este de luat în calcul. „E o presiune din ce în ce mai mare din partea părinților. Sigur, fiecare e îndreptățit să aibă propriile îngrijorări, de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate”, a transmis el.

„Este această presiune care s-ar putea să ne ducă la un moment dat… cu tot dragul, colegii cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică. Este o ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele. Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens, justificată, dintr-o perspectivă. Perspectivele sunt multiple”, a continuat Cîmpeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel