Câine lovit într-o emisiune Antena Play. Radu Herjeu: Indignări masive şi mii de comentarii
Autor: Florin Răvdan pe 15 iun 2020 / 18:12 | Mass-media

Radu Herjeu

Radu Herjeu a reacţionat, după ce într-o emisiune un câine ar fi fost lovit cu piciorul. 

"O scenă care NU a apărut la televizor, ci doar pe platforma contracost Antena Play, a invadat de ieri netul, suscitând indignări masive și mii de comentarii care vorbesc despre ”bestialitate”, ”violență”, ”torturare”, ”schingiuire”.

Interpelat de zeci de persoane, deși nu e treaba CNA, m-am uitat și eu de 3 ori la filmuleț, așteptându-mă să fiu oripilat de vreo scenă de cruzime față de animale. Când colo, în imagini nici măcar nu apare câinele în chestiune. Iar de lovit sau altă formă de violență nu s-a pus problema.

Deci, nu deranjează pe nimeni că Nea Mărin își drăcuie de sute de ori pe oră concurenții, dar a luat lumea foc pentru un ”ieși, fir-ai a dracu” adresat unui câine care intrase în casa celor de la ”Mireasa”?

În schimb, ținând cont de numărul de sesizări, pe mult mai puțini îi deranjează xenofobia, rasismul, homofobia, misoginismul din multe emisiuni TV de la noi.", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

VEZI ŞI CRUZIME într-o emisiune de la Antena 1. Kola Kariola, APEL după ce o cățelușă gestantă a fost lovită cu picioarele în burtă

Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri