Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020
Autor: Florentina Constantin pe 22 iul, 08:23 | Info utile

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Pe data de 22 iulie, este prăznuită Sfânta Maria Magdalena.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Sfânta Maria Magdalena a fost originară din Magdala, un sat pescăresc de pe ţărmul vestic al Lacului Ghenizaret. Ea a fost tămăduită de şapte duhuri necurate de către Hristos şi, după această minune, a ales să-L urmeze, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Maria Magdalena a participat la răstignirea Mântuitorului şi a fost prima persoană care a aflat de la un înger că Iisus a înviat. Potrivit Tradiţiei, Maria Magdalena L-a propavăduit pe Hristos şi în Roma, unde l-ar fi convertit pe împăratul Tiberiu. Va ajunge şi în Efes, spre a-i sta în ajutor Sfântului Ioan Evanghelistul în vestirea Evangheliei.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 22 iulie 2020. Se pare că ea a fost îngropată în peştera în care au dormit somnul de sute de ani Cei Şapte Tineri, pomeniţi de Biserică pe 4 august. Amintim că racla cu mâna stângă a Sfintei Maria Magdalena este prezentă la Mănăstirea "Simonos Petra“ din Sfântul Munte Athos.

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri