Călinescu, GOLDEN BUZZ la ”Românii au talent”. Cine l-a convins
Autor: Rodica Mitu pe 21 feb, 22:22 | Magazin

Românii au talent / Foto Facebook

A fost acordat un alt Golden Buzz în sezonul 10 „Românii au talent”.

Un concurent l-a convins, vineri seară, pe Florin Călinescu că merită șansa de a merge direct în semifinale. „Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție", a spus acesta.

Cel care l-a convins pe Florin Călinescu este Radu Pălăniță, din București, de meserie mecanic auto. Acesta a interpretat o melodie.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu patru ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus concurentul.

 

Amintim că, în prima ediție din acest sezon, Erno Varga a impresionat o țară întreagă cu momentul său, obținând primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu. Tot atunci, a fost dat și al doilea Golden Buzz, de data aceasta de către Smiley și Pavel Bartoș. Gennady a fost finalist la Ukraine's Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia's Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain's Got Talent – The Champions. Este actor, însă marele său talent e de a imita diverse sunete, de la păsări care ciripesc, la sunetul apei.

 

 

 

VEZI ȘI: Cine e Erno Varga, GOLDEN BUZZ la "Românii au talent" - viața bate filmul. Mesaje RAPIDE pe Facebook

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri