Călinescu, GOLDEN BUZZ la ”Românii au talent”. Cine l-a convins
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Românii au talent / Foto Facebook
Românii au talent / Foto Facebook
A fost acordat un alt Golden Buzz în sezonul 10 „Românii au talent”.

Un concurent l-a convins, vineri seară, pe Florin Călinescu că merită șansa de a merge direct în semifinale. „Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție", a spus acesta.

Cel care l-a convins pe Florin Călinescu este Radu Pălăniță, din București, de meserie mecanic auto. Acesta a interpretat o melodie.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu patru ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus concurentul.

(w670)

Amintim că, în prima ediție din acest sezon, Erno Varga a impresionat o țară întreagă cu momentul său, obținând primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu. Tot atunci, a fost dat și al doilea Golden Buzz, de data aceasta de către Smiley și Pavel Bartoș. Gennady a fost finalist la Ukraine's Got Talent și a primit Golden Buzz la Georgia's Got Talent, la Das Supertalent (Germania) și la Britain's Got Talent – The Champions. Este actor, însă marele său talent e de a imita diverse sunete, de la păsări care ciripesc, la sunetul apei.

VEZI ȘI: Cine e Erno Varga, GOLDEN BUZZ la "Românii au talent" - viața bate filmul. Mesaje RAPIDE pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel