Campania pentru alegerile locale în sate. VIDEO cu PNL. Cum au blocat un sat oamenii în galben
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
N-a văzut satu` atâția turiști niciodată. 

Zeci de mașini, sute de tineri s-au îngrămădit într-un sat uitat de lume din Giurgiu. Toți cu tricouri galbene, cu boxe, fără măști, strigau pentru candidatul susținut de PNL la alegerile locale. Acolo unde mai sunt oameni, au ieșit la gard să se uite. Mașinile treceau precum caravanele de circ. 

Nu era prima oară când oamenii cu tricouri galbene au venit în sat. Au mers înainte și pe la bunicii noștri să se ofere să-i conducă în secția de votare, cu mașina. Îi ajută ei, da` să voteze pe ”ăia cu săgeată”, nu ”cu trandafiri”. 

Regulile campaniei pentru alegerile locale 2020 sunt speciale. 

În acest an, campania trebuie să aibă în vedere anumite aspecte esențiale, printre care se numără: 

- menţinerea distanţei fizice de un metru între participanţii la evenimente/ întruniri, inclusiv cele desfăşurate pe stradă sau din uşă în uşă

- în cazul acţiunilor desfăşurate pe stradă, limitarea numărului persoanelor care se deplasează în grup sau formează un grup la maximum 6

- purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile în care se desfăşoară evenimente/ întruniri în cadrul campaniei electorale, indiferent dacă acestea se desfăşoară într-un spaţiu închis sau în aer liber, precum şi cu ocazia interacţiunii, pe stradă sau în cazul acţiunilor din uşă în uşă, între cetăţeni şi candidaţi/ echipele de campanie electorală ale acestora.

- se interzice folosirea mesajelor sau sloganurilor cu caracter discriminatoriu sau a mesajelor de incitare la ură şi intoleranţă. 

Cum considerăm că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, vă alăturăm imaginile filmate duminică într-un sat din Giurgiu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel