Urmărește emisiunea live
Campionatul European de Tenis de masă al Polițiștilor: Cîrstescu Alexandra, performanță în sportul românesc! Revenire în forță după zece ani - interviu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Agent de Poliție Cîrstescu Alexandra
Agent de Poliție Cîrstescu Alexandra
Agentul de Poliție Cîrstescu Alexandra de la IPJ Buzău a vorbit, pentru DC News, despre pregătirile intense de înaintea părticipării sale alături de lotul MAI al României la Campionatul European de Tenis de masă al Polițiștilor.

DC News: Când ai descoperit această pasiune pentru tenisul de masă? Care sunt performanțele obținute?

'În copilărie mi-am descoperit pasiunea pentru tenisul de masă. Mai mult, am participat și la competiții, obținând titlul de vice-campioană națională. Însă, după ce am fost admisă la Colegiul Național B.P. Hasdeu, a trebuit oarecum să aleg între carte și sport. M-am axat mai mult pe învățătură în detrimentul sportului de performanță, deși cred că aș fi făcut față să lupt pe ambele fronturi. Timp de 10 ani, nu am mai avut tangență cu tenisul de masă”, a spus Cîrstescu Alexandra.

DC News: Care a fost declicul, momentul, când ți-ai redescoperit pasiunea?

'În momentul când am fost admisă la Poliție, mi-am redescoperit pasiunea prin prisma competițiilor la care am participat. La fazele naționale  ale Campionatului Național de Tenis de masă al MAI, am obținut locul 1 în 2018, iar în anul 2017, respectiv 2019, am obținut locul 3. Prin urmare, am fost convocată în cadrul lotului național MAI pentru a participa la Campionatul European de Tenis de masă al Polițiștilor, care se desfășoara la Bratislava, unde și-au anunțat prezența peste 20 de țări.' a declarat Cîrstescu Alexandra.

DC News: Te-ai antrenat în mod special pentru această competiție? Ai emoții?

'În aceste momente suntem pe drum, urmează să ajungem la Bratislava. Nu am emoții pentru că sunt obișnuită cu astfel de competiții. Sunt pregătită și sper să obținem și rezultate pe măsura muncii noastre! Zilele acestea am făcut antrenamente mai intense. Ne-am pregătit la Centrul Olimpic din Bistrița! Doamne ajută să avem și rezultate!.' a concluzionat agentul de Poliție Cîrstescu Alexandra de la IPJ Buzău pentru DC News.

Din lotul MAI pentru Campionatul European de Tenis de masă al Polițiștilor, alături de agentul Cîrstescu Alexandra - IPJ Buzău, mai fac parte Șerban Elena - Academia de Poliție, Pop Sorin - IPJ Bistrița-Năsăud, Nistor Dorel - IJJ Bistrița-Năsăud, Doncea Catalin - IJJ Giurgiu, Jumară Cristian - Direcția Juridică MAI, coordonați de Popa Adrian și Vasile Adrian, din cadrul Centrului Cultural al MAI. A 8-a ediție a Campionatului European de Tenis de masă al Polițiștilor, se desfășoară în Slovacia, la Bratislava, în perioada 19-23 septembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel