Candidatul cel mai temut la Primăria Capitalei. Toate sondajele îl dau cu șanse uriașe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un posibil candidat la Primăria Municipiului București, care încă nu a anunțat oficial că va candida, ci doar că se gândește și realizează calcule interne, este cel mai temut politician. Toate sondajele îl dau cu șanse uriașe pentru Capitală, chiar posibil viitor primar, dacă alegerile rămân într-un singur tur. 

Sociologul Marius Pieleanu a spus recent, într-o emisiunea de la Antena 3, că Traian Băsescu are aproximativ 20% în sondaje pentru Primăria Capitalei. Marius Pieleanu, directorul Avangarde, realizează sondajul pentru PSD în vederea celui mai bun candidat. 

Pe de altă parte, sondajul intern din PNL, în urma căruia a fost numit Ludovic Orban candidat la Primăria Capitalei, încă nevalidat, arată același procent pentru Traian Băsescu, 20%. 

În ambele tabere, Traian Băsescu este confirmat cu 20% în sondaje, ceea ce sperie candidații partidelor, mai ales că, dacă rămân alegerile locale într-un singur, tur, el are șanse să fie viitorul primar al Bucureștiului. 

Traian Băsescu a declarat că nu-și anunță candidatura pentru că se gândește dacă nu cumva o posibilă candidatură a sa nu ar fi contrazisă de ideea partidului Mișcarea Populară de reîmprospătare a clasei politice prin tineri, prin politicieni noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel