Capcana în care a intrat Barna. Ciuvică a spus ce aștepta să-i zică Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Barna / Foto: gov.ro, arhivă
Dan Barna / Foto: gov.ro, arhivă
Mugur Ciuvică a zis, miercuri, ce crede că așteapta Dan Barna să-i spună președintele Klaus Iohannis în cadrul întâlnirii de marți de la Cotroceni.

„Eu caut să văd dacă unul spune ceva mai spre adevăr sau nu. Eu cred că Barna a citit ce se scria marți dimineață, respectiv singura șansă a lui Iohannis este să-l țină pe Cîțu până la Congres, să câștige Cîțu alegerile din PNL, pentru că îl vor vota fiind premier, apoi, după Congres, să-l schimbe pe Cîțu cu altcineva, pentru a se întoarce USR la guvernare. Eu cred că Barna s-a dus marți la Cotroceni convins că Iohannis asta o să-i spună și Iohannis nu i-a spus. Cred că nu i-a spus absolut nimic și de aia a ieșit dezamăgit”, a spus Mugur Ciuvică, miercuri, la DCNewsTV. „Nu i-a zis nimic despre Congres”, a subliniat Mugur Ciuvică.

„Am urmărit conferința de marți. Barna a mâncat șopârlița asta un pic, după au venit din partea presei trei întrebări concrete. Spuneți-ne: Iohannis v-a spus legat de Congres? Și Barna: nu, nu, nu, a zis așa în general. A venit altă întrebare: totuși, v-a spus că, după Congresul PNL, se pot face lucruri? Nu, nu, nu”, a explicat Mugur Ciuvică. 

Liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit după discuția cu președintele Klaus Iohannis, spunând că a fost o întâlnire formală, „benignă”, în care a trecut în revistă istoricul crizei politice și a exprimat poziția formațiunii politice pe care o reprezintă, conform căreia ieșirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de președinte sau PNL.

Criză guvern, viitorul lui Cîțu și alte subiecte dezbătute de Tache, Ciuvică și Chirieac

Diana Tache: PSD va asigura cvorumumul la moţiune

În aceeași emisiune de la DCNewsTV, Diana Tache a venit cu informaţia momentului legată de şedinţa în care va fi citită moţiunea de cenzură. „Se pare că mâine PSD-ul va asigura cvorumul pentru moţiune!”

Ludovic Orban și Anca Dragu au convocat pentru joi după-amiază plenul reunit al Parlamentului. Cei doi au invocat decizii ale CCR pentru a trimite moțiunea la dezbaterea și votul parlamentarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel