Căpșune trase în ciocolată. Cum pregătești acest FABULOS desert
Autor: Ema Apostu pe 16 iun, 22:29 | Retete

Căpșunele trase în ciocolată reprezintă o idee fabuloasă de desert. Iată cum se pregătesc.

Ingrediente

- 15 căpşune mari

- 100 g ciocolată albă sau cu lapte

Cum procedezi

Se rupe ciocolata în bucăţi mici. Se topeşte în bain marin sau în cuptorul cu microunde, aproximativ 5 minute. Se opreşte după 2 minute şi se amestecă. Se spală căpşunele şi se usucă bine, scrie gustos.ro. Se tăvălesc prin ciocolată, ţinându-le de codiţă sau de frunzuliţe. Se pun pe o bucată de pergament şi se dau la frigider până se întăreşte ciocolata, aproximativ o oră.

Vezi și: Salată de fructe cu mascarpone. Cel mai TARE desert de sezon. SENZAȚIA verii!

Pandișpan cu caise. Cea mai bună prăjitură! Rețeta este foarte simplă

Te-ar putea interesa și ....
Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri