Captura de cannabis ce i-a șocat pe polițiști. Patru bărbați au fost reținuți
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov
Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov
Patru bărbați bănuiți de trafic de droguri au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma a 7 percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Alba, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, se arată într-un comunicat de presă. 

”În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme și aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, un cântar electronic, 8 telefoane mobile, precum și instrumente destinate consumului de cannabis”, se arată în comunicat. 

10 persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel