Carantină prelungită în mai multe localități din Ilfov
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Carantina a fost prelungită cu 14 zile în comuna Chiajna și cu șapte zile în comunele Cornetu și Dragomirești Vale, începând de marți searî, de la ora 22.00, transmite Prefectura județului Ilfov.

Măsura a fost solicitată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov și a fost aprobată de Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției prin ordinul Comandantului Acțiunii.

„Șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul Șefului DSU nr. 6984 din 13.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, județul Ilfov, începând cu data de 13.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile”, potrivit Prefecturii Ilfov.

De asemenea, a fost prelungită cu șapte zile carantina în comuna Cornetu, cu satele aparținătoare Cornetu și Buda, precum și în comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua.

20 de comune din județul Ilfov se află în carantină. De asemenea, măsura a fost impusă în orașele Pantelimon, Voluntari, Măgurele, Chitila, Popești-Leordeni, Otopeni și Bragadiru, notează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel