Care e cea mai bună pizza. Mihaela Bilic: N-a făcut rău niciodată, nimănui
Autor: Rodica Mitu pe 23 feb, 08:41 | Sanatate

Pizza / Foto Pexels

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că pizza devine un pericol pentru siluetă din cauza calității/cantității ingredientelor și dimensiunii porțiilor. 

„Pizza este pentru italieni ceea ce este sendvișul pentru englezi: pâine, sos și umplutură/topping după bunul gust al fiecăruia - brânzeturi, legume, pește și carne - toate merg bine pe pizza, împreună sau separate.

Dacă ar fi să ne luăm după italieni, cea mai bună pizza e cea simplă, cu sos de roșii, mozarella și un pic de busuioc - totul pus pe un blat dospit cu maia și copt apoi la foc de lemne. Peste ocean pizza s-a transformat în produs de fast-food, iar calitatea/cantitatea ingredientelor și dimensiunea porților o face să fie un pericol pentru siluetă.

Două triunghiuri de pizza n-au făcut rău niciodată, nimănui!”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

 

 

VEZI ȘI: Vești bune pentru trei ZODII! Sprijin, resurse, oportunități. TOTUL, înainte de luna martie
Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri