Care e cea mai frumoasă Prințesă a tuturor timpurilor. Luptă STRÂNSĂ, STUDIU uimitor: E aproape de PERFECȚIUNE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un studiu incredibil a stabilit care este cea mai frumoasă Prințesă a tuturor timpurilor. 

Grecii antici au dezvoltat la un moment dat un raport de aur, adică un număr irațional pentru măsurarea simetriilor faciale. Pe raportul de aur se bazează și un studiu științific al unui chirurg plastician din Londra, care a analizat frumusețea Prințesei Diana, comparativ cu cea a lui Kate Middleton, Meghan Markle, regina Rania a Iordaniei și prințesa Grace Kelly. 

Medicul a folosit formule matematice precise ale secțiunii de aur, pentru a realiza clasamentul și pentru a afla care este cea mai frumoasă prințesă. 

Și Leonardo DaVinci a folosit acest algoritm pentru picturile sale celebre.

Vezi și: Meghan și Harry ZGUDUIE Casa Regală: "Regina, un şef al MAFIEI". Experții regali, ATAC la Oprah Winfrey

Calculul frumuseții celor cinci Prințese. Care e clasamentul

După calculele chirurgului plastician, Lady Di, poreclită și "Prințesa Inimilor"  se află detașat pe locul 1 în topul prințeselor. 

"Diana a obținut cel mai mare scor datorită formei feței, lățimii nasului, sprâncenelor, dar și a frunții. Cele mai mici scoruri au fost pentru bărbie și buze. Buzele ei sunt destul de subțiri și nu atât de bine definite, iar bărbia nu are o formă ideală", a declarat chirurgul plastician, potrivit BrightSide.com.

Potrivit măsurătorilor, prințesa Diana a primit un procent de 89.05%.

Pe locul doi se află Regina Rania a Iordaniei, cu un rating de 88,9%.

"Cele mai mari atuuri sunt bărbia, apropiată de ideal, dar și buzele. Cel mai mic punctaj l-a obținut pentru lățimea nasului și poziționarea frunții", a continuat medicul. 

Locul trei este ocupat de Grace Kelly, actriță de Hollywood și prințesă de Monaco. Prințesa Grace a obținut un scor mare pentru distanța dintre ochi, considerată a fi aproape de perfecțiune, dar și pentru buzele cărnoase, cu un procentaj total de 88,08%.

Vezi și: Pepe și Raluka, NOUL cuplu din showbiz?! Au RUPT tăcerea, gestul lor spune TOTUL: Băi, trebuie să știți adevărul!

Lupta strânsă între Meghan Markle și Kate Middleton. Lupta dintre cele două continuă

Meghan Markle ocupă locul patru. Fosta ducesă de Sussex are o simetrie facială aproape perfectă, atuurile sale fiind forma nasului și a bărbiei, fiind foarte apropiate de standardele ideale de frumusețe ale grecilor antici. Soția Prințul Harry a primit un punctaj de 87.04%.

Kate Middleton se află abia pe poziția cinci, obținând un procentaj de 86,82%. Cu toate acestea, distanța dintre nas și buze, dar și cea dintre ochii ducesei de Cambridge au fost considerate de experți ca fiind cele mai apropiate de perfecțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel