Care este diferența între zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Care este diferența între zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut. Dacă până acum nu ai citit eticheta de pe punga de zahăr, când ți-ai făcut cumpărăturile, cu siguranță, de acum, o vei face. Iată care este diferența între cele trei tipuri de zahăr. Vei ști să alegi varianta mai sănătoasă.

Care este diferența dintre zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut. Zahărul alb este un zahăr obținut din sucul de sfeclă sau de trestie de zahăr și este complet rafinat. În schimb, zahărul brut se obține din melasa care se extrage din sucul de trestie și nu este rafinat, scrie libertateapentrufemei.ro. Așadar, nu este albit cu soluțiile care se folosesc pentru a obține zahărul și conține mai puține chimicale, păstrând o cantitate mai mare de fibre și de săruri benefice.

Care este diferența dintre zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut. Zahărul brun ar trebui să fie tot zahăr brut, dar de multe ori este doar un zahăr alb, rafinat, obținut din sfeclă și apoi colorat. Trebuie să te uiți cu atenție pe etichetă și să verifici producătorul, țara de origine și originea produsului. De obicei, zahărul brun din trestie demerara sau muscavado este de fapt un zahăr brut de calitate, care dă un gust deosebit dulciurilor.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă pui pâine în punga cu zahăr. Trucul este absolut genial!

Cum se păstrează icrele crude de pește la frigider. Cât timp se pot ține

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel