Care sunt cele mai căutate piese auto la dezmembrări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Iată un top al celor mai căutate piese auto la dezmembrări. 

Convertor catalitic

De fapt, convertoarele catalitice sunt atât de căutate încât ele se fură de pe mașini chiar în fața blocului. Totuși această componentă nu este dorită neapărat pentru funcționalitatea sa, ci mai degrabă pentru materialele prețioase pe care le conține: platină, rodiu și paladiu.

Funcția lor principală este de a reduce nocivitatea emisiilor vehiculului. Acestea fac acest lucru minimizând numărul de poluanți pe care îl produc vehiculele.

Bara de protecție

Probabil că ați văzut cel puțin o mașină pe stradă care are o bara de protecție de culoare diferită. Asta pentru că este mult mai ieftină, iar pentru proprietar nu contează atât de mult partea estetică. În loc să plătească prețul ridicat al unei bare de protecție noi la reprezentanță, mulți oameni vor plăti cu bucurie o sumă mai mică pentru o bară uzată.

Jante și anvelope

Puteți cumpăra întregul set de roți (inclusiv jante și anvelope). Jantele din aliaj sunt mai scumpe (cum ar fi cele din aluminiu), cu toate acestea, chiar și  jantele din oțel sunt la fel de bune și mai ieftine, scrie promotor.ro

Sistem de aer condiționat

Aerul condiționat al unei mașini este una dintre cele mai complexe și valoroase componente. Este, de asemenea, una foarte necesară, deoarece nimeni nu ar vrea să circule în mijlocul verii fără aer condiționat, nu-i așa? Sistemul de aer condiționat conține o mulțime de piese valoroase, cum ar fi compresorul. Puteți decide să-l cumpărați de la dezmembrări, atâta timp cât este în stare bună.

Uși, ferestre, oglinzi și componente electrice

Nevoia de ele este foarte asemănătoare cu nevoia unei bare de protecție. Când o mașină este lovită într-un accident, dar este încă capabilă să funcționeze, cheltuiala mare în repararea acesteia vine odată cu achiziția pieselor, mai ales dacă ele sunt noi. De aceea, deplasarea la un parc cu mașini dezmembrate îl poate poate ajuta pe șofer să facă ceva economii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel