Care sunt destinațiile de vacanță sigure în timpul pandemiei
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Țările din Europa reduc restricțiile pandemiei, deschid granițele și creează noi modalități de a asigura călătoriile în siguranță pentru vizitatori. Vacanțele de vară în Europa devin o posibilitate realistă pentru călătorii care vor să cunoască noi culturi. 

Care este topul celor mai sigure orașe

Sibiu, România

Sibiu este un oraș frumos, istoric din Transilvania, la nord-vest de București, capitala României.

Orașul este o destinație turistică cunoscută atât pentru vizitatorii autohtoni, cât și pentru cei străini, conform forbes.com. 

Zagreb, Croația


Cu o istorie bogată care datează din epoca romană, este capitala și cel mai mare oraș din țară, situat în nord-vest de-a lungul râului Sava, la poalele versanților sudici ai Muntelui Medvednica.

Alentejo, Portugalia


Portugalia a fost relativ scutită de coronavirus cu până la 40 de ori mai puține persoane infectate decât oriunde în Europa.

Unele regiuni precum Alentejo au fost aproape „libere de Covid-19” până în prezent, cu o singură moarte cauzată de coronavirus.


Preveza, Grecia


Soare, nenumărate plaje (inclusiv una dintre cele mai lungi din Europa), bucătărie mediteraneană, un port cu port-uri plin de iahturi, Preveza apare pe locul cinci pe lista celor mai sigure locuri de vacanță din Europa.

Vezi mai multe aici https://www.forbes.com/sites/ceciliarodriguez/2020/06/01/summer-in-europe-the-20-safest-destinations-for-travel-and-tourism-post-coronavirus/#31cc8186e0c9

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel