Urmărește emisiunea live
Care sunt sunt cele mai profitabile aplicații de mobil
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Veniturile trimestriale ale aplicaţiilor de mobil au ajuns la 29 de miliarde de dolari. Cele mai mari venituri le-au atras TikTok, YouTube şi Tinder. Zoom este noul venit în topul celor mai descărcate aplicaţii de mobil.

Veniturile în trimestrul trei al acestui an au crescut cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi au ajuns la 29 de miliarde de dolari. Două treimi din veniturile totale sunt generate de aplicaţiile din AppStore, deşi Apple are doar 25% din piaţa de dispozitive mobile.

Într-un clasament al celor mai profitabile aplicaţii, pe primul loc se situează TikTok, în ciuda scandalurilor din Statele Unite şi India. Pe locul doi este YouTube, iar pe locul trei Tinder. Ca număr de descărcări, TikTok conduce clasamentul, urmată de Facebook şi de Zoom, înaintea unor aplicaţii mult mai populare, ca Instagram sau Whatsapp.

Iar tendințele pentru trimestrul 4 arată către noi zone în care tehnologia şi pandemia dictează, cum ar fi aplicaţiile pentru cumpărături de produse alimentare, pentru firme de spălătorie şi chiar pentru meditaţie, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel