Carmen Brumă în lenjerie intimă. Cum arată la 42 de ani și cum arăta la 15
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Nu de puține ori Carmen Brumă postează poze ”atrăgătoare” pentru fanii ei. Aceasta și-a obișnuit deja publicul, care o apreciază pentru formele de invidiat.

La 42 de ani, Carmen Brumă vrea să ne arate că arată mai bine ca la 15 ani când avea nici mai mult nici mai puțin decât 86 de kilograme. Dar cum a slăbit? Doar prin dietă și programe sportive acasă, fără săli de fitness.  

”CURA DE SLABIRE NU ESTE SI NU TREBUIE SA FIE UN MOD DE VIATA! Ea este doar inceputul unui drum care presupune autocunoastere, introspectie, disciplina, respect de sine, dezvoltare personala! NU EXISTA " EU NU AM VOINTA"! AI !!!”, spune Carmen Brumă în ultima sa postare pe Instagram. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

CURA DE SLABIRE NU ESTE SI NU TREBUIE SA FIE UN MOD DE VIATA! Ea este doar inceputul unui drum care presupune autocunoastere, introspectie, disciplina, respect de sine, dezvoltare personala! NU EXISTA " EU NU AM VOINTA"! AI !!! Nu ai gasit inca formula, contextul sau motivatia potrivite ca sa te descoperi! WWW.CARMEN-BRUMA.RO #staytuned #tomorrow #comingsoon #newprogram

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) peFeb 17, 2020 la 7:18 PST

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Citesc mesajele voastre si plec la alergat! PS: Ma imbrac inainte ???? #sundaymornings #insta

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) peFeb 16, 2020 la 12:46 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel