Carmen de la Sălciua și Karym, cuplul momentului! ”Trebuie să acceptăm și să ascultăm glasul inimii”!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
KARYM le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi, după ce a lansat o nouă piesă! Mai exact, cântărețul a colaborat cu nimeni alta decât Carmen de la Sălciua, numită de presă și "Regina Youtube-ului"!

KARYM și Carmen de la Sălciua colaborează pentru prima oară și lansează  împreună „Minim doi”, o piesă de dragoste pe versurile lui Cipri Popescu și cu un videoclip regizat de Duminciuc Bogdan, în care cei doi artiști apar în ipostază de îndrăgostiți. Artistul s-a implicat trup și suflet în realizarea acestui proiect și a creat conceptul și scenariul videoclipului.

Cu un sound catchy, acorduri de saxofon, beat-uri pop și elemente orientale, „Minim doi” subliniază și scoate în evidenta faptul ca atunci cand între doi oameni exista chimie toate barierele dispar.

"Trebuie sa acceptăm și să ascultăm glasul inimii, sa acceptam si sa imbratisam dragostea pentru a fi fericiți. Dacă rămânem captivi in prejudecăți acel foc care arde în interiorul nostru nu va face nimic altceva decat sa ne distruga din interior... acele sentimentele inabusite, ascunse și puse undeva într-un colț departe în sufletul nostru nu fac bine niciodată. Dacă ar fi sa descriu mesajul piesei intr-un cuvant, acela ar fi "asumare"", mărturisește Karym.

Filmările, desfășurate departe de București, la Conacul Archia din Deva și la domeniile Martinutzi din Alba Iulia, au ținut două zile, cei doi fiind, după ce au terminat ”munca”, la capătul puterilor, mai ales că au avut de pus în scenă o adevărată poveste de dragoste. Karym joacă rolul argatului unei bogătașe care, printre altele, avea ca pasiune călăria și care, evident, ca în poveștile de dragoste de la Hollywood, se amorezează de fermier.  De imaginea artiștilor s-au ocupat Magda Mohamed și Claudia Dediu.

"De cand e omul pe pamant muzica a fost un aspect important din viața lui. Trăim vremuri istorice și realizam în aceste momente mai mult ca niciodată că nu suntem doar carne și oase, avem emoții, sentimente ... etc. Și la fel ca doctorii în aceste zile greu încercate venim în ajutorul oamenilor pentru a-i ajuta sa treaca mai ușor peste acest moment dificil din viața fiecăruia. Muzica vindeca, iar acolo unde nu poate vindeca cel puțin ajuta.", a adăugat Karym.

"Le mulțumesc celor care s-au ocupat de proiectul asta frumos și sper sa fie încă o colaborare care va fi primită bine de voi cei care ne iubiți! O întreaga echipa a stat in spatele acestei melodii și acum voi decideți dacă merită adusă acolo in vârf! Va iubim și va mulțumim", a declarat Carmen de la Sălciua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel